Myrkdalen

Share

Leiligheten har 4 soverom, 2 bad, kjøkken med alt av hvitevarer, tallerkener, bestikk, glass, gryter, mikro, vaskemaskin, støvsuger mm.
Den har en smart tv med netflix på ene soverommet og en tv med Apple TV i stuen )med egen pålogging), og bredbånd. Koden står på boksen inne i skap , bad 2.
Det er to terrasser som gir gode solforhold, mye lys og fin utsikt.
Garasje plass og stor ski bod i kjelleren slik at du kan gå tørt rett opp i leiligheten.

Familievennlig og sentralt område midt i barnetrekket. SKI IN- SKI OUT. Lysløypen for langrenn er ca 100 meter fra leiligheten og det er en kort kjøretur opp til Vikafjellet. Myrkdalen Hotel med alle sine fasiliteter rett i nærheten.

Om sommeren er det fint i Myrkdalen med mange turløyper, sykkelveier, fiske muligheter i vann og elv. Det er 25 min kjøretur til Voss og kort vei til bla Stølsheimen, Vik og Gudvangen/Flåm ved Sognefjorden.
Det er egen pakeringsmulighet i garasjen under leiligheten. Den er merket med parkering «Møgster»

Nederst til venstre i garasjen finner du nøkkelboksen. Koden blir tilsendt ved tildeling av hytten.

Det er dessverre ikke anledning til å ta med kjæledyr i leiligheten

Typisk huskeliste å ta med:

Sengetøy
Håndklær
Mat

Viktige ting å huske før avreise :
Vask ut etter deg. Det skal være slik du ønsker å komme til hytten neste gang. Sørg for at kjøkkenhåndklær er vasket og klart til bruk for neste gjest. Det kan gjerne være hengt opp til tørk. Dette gjelder også mopp og gulvaske kluter.

Felles brannalarm i bygget :
Panel ved inngangsdør!
Om du skulle utløse alarmen i bygget, så går alarmen først i leiligheten.
1. Trykk og hold (2 sek) på rød knapp. Slår av alarm.
2. Luft ut eventuell røyk.
3. Trykk og hold (i 2 sek) på grønn knapp. Tilbakestiller sentralen. Dette gjøres innen 2 minutter etter at røyken er luftet ut.
Dersom forsinkelsen går ut eller flere detektorer går i alarm samtidig pga. stor røykutvikling, blokkeres avstillings panelet. Alarmen må da tilbakestilles fra betjeningspanelet til brannsentralen.

Link til hyttetrekk :
https://www.hyttetrekk.no/aibel